(ФОТО) Замрзнаа Нијагарините водопади

Нијагарините Водопади замрзнаа, а тоа не се случува првпат.

Студениот бран што го зафати североистокот од САД од водопадите направи леден ѕид. Слики од сето тоа секојдневно се споделуваат на социјални мрежи.

Некои ја споредуваат убавата глетка со 3Д-цртаниот филм „Замрзнато кралство“.