(ФОТО) Грабар-Китаровиќ денеска е една од поубавите политичарки, но не била секогаш таква

Претседателката на Хрватска, Колинда Грабар-Китаровиќ, денеска изгледа прилично атрактивно, но многумина имаат заборавено како изгледала пред десет години.

Тогаш Грабар-Китаровиќ беше министерка за надворешни работи и европски интеграции, потсетува порталот Дневник.хр

Таа и тогаш внимавала на својот изглед, но била малку послаба.