(Фото) Ако барате капут, еве 7 идеи: Модели кои ги носеше Меган Маркл

Англија- Модерна класика е стилот на секој капут кој последнава година ги носеше војвотката од Сасекс. Тоа значи и дека се безвременски и дека се исплати да се вложи во барем во еден од нив. Не мора да чинат колку и капутите од брендовите кои ги бира Меган, бидејќи и брендовите на улична мода нудат слични модели  по пониски цени. Меган овие парчиња ги комбинира успешно, затоа есенската приказна се продава како алва.

Највеќе траат капутите од волна и кашмир, а тие со подлабок џеп, како Меган избираат и модели од влакна на камила.

Војвотката од Сасекс носи разновидни брендови на капути, од Британија и од Канада –како  Барбери, Меккејг, Смит, Џ. Кру, „Лајн де лабел“…