(Фото)Запознајте ја албанската убавица Луана Вјолца

Луана Вјолца родена е во 1990 година во Тирана. Таа е телевизиска водителка која има искуство и со музиката и со модата. За неа многу малку се знае бидејќи речиси никогаш не дава интервјуа.

Луана има огромен број фанови на социалните мрежи. Само на инстаграм ja следат 1.1 милион следбеници.