Утре без струја корисници во Кисела Вода и Центар

Утре без струја од 08:30 до 14 часот ќе бидат корисниците  од ул. Дренак во општина Кисела Вода, а од 08:30 до 15  часот корисници од улиците „Владимир Назор“, „Кумровец“ и „Ѓорѓи Абаџиев“  во општина Центар, сооопшти Регионалниот центар за управување со кризи Скопје.