Трејси Сејдини: Новата секс-бомба од Елбасан


Албанија– Трејси Сејдини е 18-годишна секс бомба и албанска убавица од Елбасан, која живее во Тирана. Позната стана откако се пријави на натпреварот за убавина за Мис Универзум. Трејси е популарна и на социјалните мрежи, каде активно ја следат над 76.000 обожаватели.

Често се појавува во музички спотови, а летото го поминува во Обединетите Арапски Емирати. Поради професионалните модни ангажмани, често патува во Италија. Висока е 182 см со идеална тежина од 65 кг.