Стаорецот кој се тушира како човек е новата интернет сензација (ВИДЕО)


Диџеј Хосе Кореа од Перу сними видео на кое се гледа како стаорец во мијалник се тушира со сапун.

Видеото само за неколку дена има над 37 милиони прегледи, па според оваа бројка стаорецот е нова интернет сензација.