Среќно семејство: Сара и Димитар ја покажаа Илина

Поп-пејачката Сара Мејс и водителот Димитар Атанасовски ја покажаа новородената ќеркичка Илина.

Под сликата на Инстанграм, напишаа едноставно:„Среќно семејство“.

Двојката ужива во најубавите моменти од својот живот. Сара паузира од музиката, додека Димитар паралелно ги тера своите обврски на ТВ и во маркетинг агенцијата.