СП 2018: Денеска играат: Англија- Панама, Јапонија-Сенегал, Полска –Колумбија

Русија- Денеска со натпреварите од Г и Х група се затвара второто коло.

Од 14 часот, во Нижни Новгород ќе се сретнат селекциите на Англија и на Панама.

Јапонија и Сенегал ќе ги одмерат силите на Екатерингбур арената, од 17 часот .

Вечерниот термин од 20 часот е резервиран за селекциите Полска и Колумбија, во градот Казан, во Татарстан.