Синоќа ограбена аптека на Зегин


Маскиран разбојник со пиштол ограбил аптека. Од вработените тој го одзел дневниот промет.

Како што соопшти МВР вчера околу 21 часот на улица „Кузман Јосифовски Питу“ кај железничка станица во аптека „Зегин“, маскирано лице со закана со пиштол извршило разбојништво над двајца вработени одземајќи го дневниот промет.

Од полицијата информираат дека превземаат мерки за пронаоѓање на сторителот