Семејството на починатата лекарка Масин ќе бара дополнителна истрага за случајот

Семејството на починатата лекарка Елка Масин не е задоволно од истрагата на Основното јавно обвинитество и ќе бара дополнителна истрага, пишува порталот НОВАТВ.

Информацијата за нив ја потврдила сестрата на починатата лекарка која им рекла дека многу се вознемириле од резултатот од истрагата, за која дознале од информацијата на НОВА.

Семејството смета дека прво тие требало да бидат известени, но досега никој ниту ги известил ниту ги контактирал.

Целиот текст прочитатје го на НОВА.