Салах „исчезна“ од Интернет

Ѕвездата на Ливерпул, Мохамед Салах, разочара милиони фанови ширум светот со својата одлука да „исчезне“ од Интернет.

Египќанецот ги деактивира своите профили на социјалните мрежи, а малку порано напишадека донел одлука во 2019 година да остварува вистински контакт со луѓето, а не само во виртуелниот простор.

На Островот се сомневаат дека зад неговата одлука лежи недоразбирањето за имиџ правата со фудбалската федерација на Египет.