Ријана подготвува два албума

САД– Поп-ѕвездата Ријана подготвува два албума, пренесува „Ролингстоун“.

Едниот албум е реге, зашто има карипски корени, веќе има готови осум песни, а другиот е поп-албум, кој е во почетна фаза. Понудени и се 500 песни, кои со продуцентот ќе ги избира.

Пејачката периодот е актуелна со колекцијата на шминки и со приватниот живот.