Рита Ора го покажа топ-телото во Барселона

Шпанија- Британската поп-ѕевзда од Косово Рита Ора (27)  се одмара со својот тим на јахта, закотвена во Барселона, Шпанија.

Ора со завидна кариера и хитови, за разлика од пријателите кои сакаат забави, повеќе сака да добие потемнет тен отколку да се журка.

Низ нејзиниот љубовен живот поминаа доста мажи како Луис Хамилтон, Џастин Бибер, Роб Кардашијан, Ричард Хилфигер и Тајрон Вуд.