Промоција на нова песна и спот на дуетот Викторија Лоба и Тајзи

Вечерва , во 19, 30 часот во ресторанот „Фор“ во хотелот „Парк“ во Скопје, дуетот Вкторија Лоба и Тајзи ќе ги промовираат новите песна и спот „Каде сме ние“.

Песната ја компонираше Роберт Билбилов.