Принц Џорџ наполни 5 години

Англија– Принц Џорџ, идниот крал на Англија вчера наполни пет години. По тој повод, по традиција, неговите родители принцот Вилијам и Кејт Мидлтон ја објавија неговата нова, официјална фотографија, снимена во Кларенс хаус, по крштевањето на неговиот помал брат, принц Луис.

Војводата и војвотката од Кембриџ со децата се на одмор на Карибите.