Премиерот Заев од денеска е на зимски одмор во Италија


Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев од денеска е на одмор.

Како што информира владиниот портпарол Миле Бошњаковски, премиерот Заев е веќе во Италија каде ќе го користи зимскиот одмор до 17. овој месец.