По десет години и две деца: Манекенката Алесандра Амброзио ја раскина свршувачката


САД- Една од најпознатите светски манекенки Алесандра Амброзио ја раскина свршувачката со Џејми Мазур. Двојката живееше заедно десет години и имаат две деца.

Последната нивна заедничка фотографија беше снимена пред три месеци за Божик

Двојката се сврши во 2008 година.

Алесандра е една од најпознатите Ангели на „Викторијас сикрет“ која лани ги симна крилата и се збогува со славната компанија за долна облека.