По две години брак: Дизајнерот Сиријано се разведува од Бред Волш

САД– Дизајнерот Кристијан Сиријано (32) по две години брак се разведува од Бред Волш (36)  со кого беше во врска десет години.

Познатиот дизајнер чии креации ги носат актерки од А-листата на Холивуд ја соопшти веста на социјалните  мрежи.