Пет дена е исчезнат штитеник од Домот „25-ти Мај“


Седумнаесет годишен штитеник од Домот „25-ти Мај“ пред пет дена се оддалечил во непознат правец и оттогаш го нема, соопшти полицијата.

Случајот вчера го пријавила З.М.(43) во Полициска станица Чаир.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на шитеникот.