Ориентална убавина: Елена Ристеска го замени ладното Скопје за егзотичниот Дубаи

Македонската поп пејачка Елена Ристеска реши да го замени ладното Скопје за топлото Дубаи.

Иако Ристеска е далеку од дома, сепак не заборава да ги изненади своите обожаватели со нови фотографии на социјалните мрежи.

Изгледа дека на Елена престојот во Дубаи и годи. Покриена со марама или во краток фустан, Ристеска е вистинска ориентална убавица.