Од септември: “Патрик” – симпатичен филм за целото семејство

Од септември во скопските кина, а наменет за секој тип на публика, ни доаѓа вистински британски деликатес. То него, Сара Френсис (Бети Едмондс) е млада учителка чиј живот е малку хаотичен. Она што во животот во моментов најмалку и треба е да се грижи за некого. Сепак и се допаѓало тоа или не, нејзината баба и го остава разгалениот мопс – Патрик. Во почетокот, Сара на секој чекор се соочува со проблеми поврзани со Патрик, но кога тој ќе успее да и влезе под кожа, нејзиниот живот ќе почне да се движи во друга насока. Во филмот улогите ги толкуваат Ед Скрејн, Емилија Џонс, Бети Едмондс.

Новиот кино хит ќе ве натера да ги посетите кино салите со своите најмлади, но и со пријателите и семејството.оа е семејниот филм “Патрик” во режија на Менди Флечер.