Нови цени на бензините

Регулаторната комисија за енергетика денеска се очекува да излезе со нови цени на нафтените деривати.

Пред две недели согласно одлуката на Регулаторната комисија беше зголемена само цената на Еуросупер БС – 95 за половина денар, додека малопродажните цени на останатите нафтени деривати останаа непроменети.