Новиот видео запис на Шакира и Малума за 5 дена има скоро 20 милиони прегледи (ВИДЕО)


По хитот „Chantaje“ Шакира и Малума повторно се здружија и снимија видео запис за песната „Trap“.

Видеото за само еден ден имаше 7 милиони прегледи на Youtube, а сега речиси 20 милиони прегледи. Инаку, спотот е снимен во црно – бела екранизација, а во продолжение можете да го погледнете најновото од Шакира и Малума: