Неколку амбасади во Скопје ќе останат без вода


Поради промена на затвoрач (шибер) од ф-50мм на ул. „376“, расрксница со ул. „Максут Садик“ Општина Чаир, без вода за пиење од 9.30 часот ќе бидат американската амбасада, турската амбасада, албанската амбасада и косовската амбасада, известија од ЈП „Водовод и канализација“.

Од истите причини и во истиот период без вода за пиење ќе бидат и корисниците на раскрсница прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.„376“, ул. „Максут Садик“, ул.„Банатска“ и ул.„Јоаким Крчовски“.