На Неделата на машка мода во Париз: Наоми Кембел ја покажа природната коса

Франција- Легендата од светските модни ревии Наоми Кембел (48) ја покажа прв пат природната коса, која сега и е кратка. По години вештачки екстензии, манекенката вели дека целата коса и опаднала, па сега внимава околу негата и дозволува природната да и порасне.

 

-Јас сум препознатлива по долгата коса, но време е здравјето да го ставам пред изгледот, вели една од најангажираните и најплатени манекенки во светот која суверено владее на модните писти.