Најубав зимски изглед: Мода инспирирана од „Војна на ѕвездите“

Новата колекција на хрватските дизајнери Дамир Беговиќ и Домагој Штимац кои работат под брендот „Твинс“, инспирирана е од хероините од новото продолжение на филмската сага „Војна на ѕвездите: Враќање на џедајот“.

-Сакавме да направиме колекција за новиот хит-серијал, а на крај испадна зимска колекција за реалните хероини, изјавија дизајнерите.