Нашето семејство: Сестрите Кардашијан во кампања за „Келвин Клајн“

САД- Келвин Клајн ги покани сестрите Кардашијан и Џенер да бидат дел кампањата „Нашето семејство“.

На фотографиите, Ким, Клои и Кортни Кардашијан, позираат со Кендал и Кајли Џенер во креации од линиите Calvin Klein Jeans и Calvin Klein Underwear.