Национален ден на Монако: Гламур на балкон

Монако-Традиционално, Националниот ден на Монако беше поздравен од кралското семејство од балконот на палатата на кнежеството. Принцот Алберт Втори (60) со неговата сопруга Шарлин Витсток (40)  и близнаците Жак и Габриел од балкон ја следеа воената парада.

Двојката пред три години ги доби децата, и оттогаш водат семен живот подалеку од скандалите кои го врзуваа принцот Алберт, синот на Грејс Кели и принцот Рение.

Пливачката Шарлин од Јужна Африка е на мета на јавноста дека со ботокс се подмладува и дека ја зголемила горната усна со хијалуронска киселина.