Моника повторно се снима со џоинт: Дома дозволено е пушење?

Скопјанката Моника Ристеска повторно објави видео на кое пуши џоинт, Но, овојпат во нејзиниот дом. Таа е голем поборник за легализација на марихуаната и постојано објавува видеа и материјали за канабисот.

Пред два дена таа имаше објавено видео на кое пушти џоинт низ скопските улици, а следниот ден полицијата ја приведе на информативен разговор, од кој по кратко време беше пуштена.

Сега, повторно се јавува со нова порака: