Модна колекција како подарок: „Будоар“ за Божик

Хрватска- Хрватскиот моден бренд „Будоар“ ја има најубавата божикна колекција спакувана како подарок. Веќе трета година по ред ја подготвуваат линијата „Кристмас спешл“.

Дизајнерките Марина Карапетриќ и МоранаСарачевиќ креирале раскошни фустани од црвено кадифе, но и принтани модели со божикна тема.

Фото: Gloria