Мицковски не знае каде се парите на ВМРО-ДПМНЕ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ за време на гостувањето во емисијата “Топ Тема” на Телма потскокна од столчето кога беше запрашан каде се парите на неговата партија. Конверзацијата одеше вака:

Чомовски: Каде се парите на најбогатата партија во Европа?

Мицкоски: Не знам за што зборувате!