Мендух Тачи гласаше на референдумот: Очекувам масовен одговор од граѓаните

Претседателот на ДПА Мендух Тачи денеска заедно со своето семејство гласаше на избирачкото место во старата градинка „Младост“ во Тетово.
– Верувам дека ќе имаме мирен ден без никави проблеми и исто така верувам дека ќе имаме масовен одговор од граѓаните на Македонија за реферндумот, изјави лидерот на ДПА Тачи по гласањето.