Мајка и ќерка – најдобри пријателки!

И покрај разликата во возраста, 42-годишната мајка и нејзината 22-годишна ќерка од Солсбери, Англија, велат дека имаат изградено однос како блиски пријателки.

Мајката Луис покажува дека често оди со нејзината ќерка Ели во ноќните клубови.

Луис вели дека Ели  постојано „ја краде“ нејзината облека и излегува со многу момчиња. Но и покрај тоа, таа тврди дека нема да ја промени својата блиска врска со Ели со ништо во светот.