Малолетно девојче исчезна од училиште во Скопје


Дванаесетгодишно девојче од Скопје вчера околу 12 часот исчезнало од основното училиште „Васил Главинов“.

Случајот во полиција го пријавила нејзината мајка 55-годишната Е.К.

Од полиција информираат дека се преземаат мерки за пронаоѓање на девојчето.