Кралската двојка на Јордан во Белата куќа: Ранија и Меланија отмени во бебешко розево

САД– Доналд и Меланија Трамп по кралската двојка од Шпанија, нагостија уште една двојка, овојпат од Јордан-Кралот Абдула и кралицата Ранија.

Ранија, една од најелегантните жени во светот избра бела едноставна кошула и пантолони со широки ногавици во бебешка розова и необична чантичка. Првата дама на САД избра слична нијанса за својот фустан до колена.

Дали Ранија правела пластична операција на лицето?

На фотографиите од Вашингтон изгледа доста испеглано, а намалените очи ја откриваат тајната на новиот изглед.