Концерт во Скопје: Со Жељко Самарџиќ ќе ги славиме љубовта и виното

Балканскиот романтичар Жељко Самарџиќ неодамна ги изненади сите со голема промена, неговиот нов имиџ – впечатливите брада и мустаќи и очила.

На 16 февруари  омилениот пејач  пак доаѓа во Скопје со концерт , по повод месецот на љубовта и виното. Во Вип Арената Борис Трајковски ќе  одекнуваат неговите нови хитови како и неговите добро познати безвременски балади.

Да го прославиме месецот на љубовта и виното!

Влезниците се веќе пуштени во продажба , а организатор на концертот е „Прагма продукција“.