Коки од “Дуле и Коки“ му се враќа на угостителството


Коки Јанков, или Коки од “Дуле и Коки“ како што го знае јавноста, повторно се врати во угостителските води.Коки на социјалните мрежи објави фотографии на кои позира со пастрамајлија и зеленик, а како коментар напиша:

“Со оглед на тоа дека Коки важи за човек кој има голем круг на пријатели, веруваме дека неговата нова кафеана ќе биде една од најпосетените во градот.

Пред неколку години заедно со неговиот најдобар другар и колега, Дуле беа сопственици на “Балканика“,која во тоа време важеше за една од најдобрите кафеани во нашиот главен град.