Клои Кардашијан во „Мадам Тисо“

САД- Со слоганот „Здраво, прекрасна“  музејот на восочни фугури „Мадам Тисо“ во Лас Вегас ја пречека восочната Клои Кардашијан во нејзините простории.

Клои е прикажана со сите свои атрибути, облечена во џинс и во омилените салонки на Лубутан.

Клои неодамна се породи и со кошаркарот на Кливленд Тристан Томпсон ја имаат двомесечната ќерка Тру.