Кирстен Данст бремена со првото дете

САД- Холивудската ѕвезда Кирстен Данст го чека своето прво дете. Каков е полот на новороденчето и кога ќе се појави на светт идната мајка сè уште не објавува.Татко на првородено нејзиното дете е ѕвездата од „Фарго“ Џеси Племенс со кого е околу една година. Тие се сретнаа на сетот од втора сезона од серијата во 2015 година.

Таа и Племенс очекуваат да го кажат својот завет „да“ на пролет во Остин, Тексас. Венчавката ќе се одржи во тесен семеен круг.