Катарина Ивановска: Гладна за добра храна и мода

Добра храна и инспиративна мода се двете работи по кои ќе бидеме вечно гладни. Славејќи ги овие две важни состојќи од нашето секојдневие се случи и оваа интересно комбо на мода и храна.

Новиот едиториjал со топ-моделот со светска кариера Катарина Ивановска е ново и поинакво модно доживување.

Гламурозните парчиња од познат италијански бренд и вкусен залак се правилната формула за вистинско хедонистичко уживање.

Фото: Јована Зука