Како звучи легендарната песна од Металика во етно стил?

Тие се млади и доаѓаат од Полска. Обожуваат етно-музика и ги обожуваат Металика. Во свој стил ја обработиле една од најпознатите песни на овој бенд.

Тулиа, група која ја сочинуваат четири девојки од Полска, ја обработија во етно стил песната „Nothing else matters“.

Младите девојки вниманието од јавноста го добија со етно обработка на песната „Еnjoy the silence“ од групата Депеш Мод

Погледнете го видеото: