Кавадарци остана без струја, експлодирала електромрежата

Поради експлозија во мрежата, Кавадарци остана еден час без струја.

Информацијата ја потврди Ленче Карпузовска од ЕВН, која најави дека за десетина минути се ќе биде повторно под напон.