Исчезната малолетничка од Струмица

На 14 овој месец, таткото со иницијали О.Д. пријавил во полициска станица дека неговата малолетна ќерка ичезнала.

Девојчето има 14 години, а според нејзиниот татко таа се оддалечила во непознат правец.

Во Сектор за внатрешни работи Струмица преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.