Интерактивна мапа покажува што ќе се случи ако во вашиот град падне нуклеарна бомба

Застрашувачка интерактивна мапа покажува што може да се случи ако во градот во кој што живеете падне нуклеарна бомба.

Мапата покажува колку зрачење и колку загаденот ќе направи доколку навистина падне нуклеарна бомба.

Преку оваа мапа може да проверите за градот во кој е наоѓате или за било кое друго место.

Мапата проверете ја ТУКА.