Заев со „Форвилер“ на Беласица

Премиерот Зоран Заев повторно ја покажа својата страст кон моторите. Овојпат Заев на Фејсбук објави фотографии на кои заедно со син му Душко возат „Форвилер“, на падините на Беласица.