Ејуп Рустеми е нов директор на Македонски пошти

Ејуп Рустеми е именуван за нов директор на Македонски пошти на денешната седница на Владата.
Досегашниот директор на Македонски пошти Фадис Реџепи е разрешен од оваа должност заради завршување на неговиот мандат, информира владината прес-служба.