Еминем, Бијонсе и The Weeknd главни ѕвезди на Coachella 2018 година

САД- Бијонсе оваа година ќе ја почести фестивалската публика со свој настап, благодарение на минатогодишното откажување на настапот поради бременост.

На тој начин Лејди Гага ја замени поп дивата, а Бијонсе вети дека ќе се врати на фестивалот оваа година.

Организаторите на Coachella официјално потврдија дека на сцената ќе и се придружат Еминем и The Weeknd.