Дубаи: Првиот луксузен апартман на вода и под вода


ОАЕ- Обединетите Арапски Емирати се познати по нивниот луксуз, сончево време и неверојатни градби. Како дополнение на неверојатните хотели и згради, веќе можат да си го препишаат и првиот апартман направен целосно на водена површина.

Разбиен и имплементиран од австриски проект изведувач и поранешен пожарникар Јосеф Клеиндиенст, луксузниот апартман има 3 нивоа и се наоѓа на 4 километри од плажата во Дубаи.