Денот на трудот 1 Мај неработен за сите граѓани

Денот на трудот 1 Мај 2018 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на трудот. сст/скс/10:51